Dr Csorba Judit urológus, valamint anaesthesiológia és intenzív terápiás szakorvos vagyok.

Jelenleg a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Urológia és Andrológiai Osztályán, mint részlegvezető főorvos dolgozom.


Tanulmányok, diplomák

1985-1991 Debreceni Orvostudományi Egyetem általános orvosi kar

1991 – Általános orvosi diploma

1995 – Anaesthesiológia és intenziv terápia szakvizsga

2002 – Urológia szakvizsga

2003 – European Board of Urology írásbeli szakvizsga

2004 – European Board of Urology  szóbeli szakvizsga


Társasági tagság:

Magyar Orvosi Kamara

Magyar Urológus Társaság

Európai Urológus Társaság

Nyelvismeret: magyar, angol

Urológiai tevékenységemet a berettyóújfalui, akkor Zöld Sándor Kórház urológiai osztályán kezdtem, ahol elsajátítottam az urológiai szakma alapjait.

Már ekkor érdeklődésem előterébe került a női inkontinencia, és kezelési lehetőségei. Világossá vált számomra, hogy a vizeletvesztéssel hozzánk forduló betegek nagy részének nem tudunk megfelelő kezelést ajánlani, mivel nem mindenki számára jelent megoldást a műtéti beavatkozás, illetve a vizeletvesztés egyes formáinál műtét nem is jöhet számításba.

Azon kívül hogy a vizeletinkontinencia miatt végzett műtéteket elsajátítottam, kutattam azokat a lehetőségeket, amelyekkel olyan betegeknek is tudok segíteni, akiknél műtét nem lehetséges. 2000-ben az akkor újdonságnak számító intim torna tanfolyamot elvégeztem. Ettől kezdve nagy hangsúlyt fektetek a konzervatív kezelési lehetőségekre.

2003-ban ismerkedtem meg a Biofeedback alapú gátizom erősítéssel, amit azóta nagy hatékonysággal végzek. Sok éves szakmai tapasztalataimat ötvözve, jelenleg személyre szabott kezelési protokollt alkalmazok inkontinens és vizelési panaszokkal hozzám forduló betegeimnél, ahol a konzervatív kezelési lehetőségek /Biofeedback, elektrostimuláció/ mellett gyógyszeres és műtéti  megoldásokat alkalmazok.

Az inkontinenciához szorosan kapcsolódik a női intim egészség, ezért a női urológiai problémák, mint a vizelési zavarok, húgyúti gyulladások, kismedencei fájdalom szindróma komplex kezelése szintén az érdeklődésem előtérébe került.

2002 óta dolgozom a DEKEK Urológia és Andrológiai osztályán, jelenleg részlegvezető főorvosként. A szakmában eltöltött évek alatt a kötelezően előírt képzéseken túl, mind hazai, mind külföldi intézetekben tanulmányoztam a legkorszerűbb diagnosztikai és gyógymódokat, a legújabb műtéttechnikákat, melyeket munkahelyemen sikeresen alkalmazok.

Orvosként eltöltött 30 év szakmai tapasztalatait azon betegek kezelésére fordítom, akik bizalommal keresik fel urológiai magánrendelésemet.

Műtéteimről, műtéti specialitásaimról ITT OLVASHAT BŐVEBBEN